HTML

Fantázia cseppek

Ez a blog egy hirtelen ötletből született meg, csak olyasmi van ide leírva, ami valóban lényeges, és amit talán soha nem is hittél volna...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mi lehet ez?

2010.11.11. 19:17 :: DearAngel!

Talán mégiscsak van mondanivalóm. Csak nem tudom megfogalmazni. Azt hiszem, most jönne jól egy igazi hallgatóság, legyen az bárki is. Aki nem vágná a fejemhez, hogy "Te teljesen hülye vagy?!", aki nem nézne rám úgy, mint egy elmeháborodottra, és aki nem súgdosna a hátam mögött. Hát, a remény hal meg utoljára... de általában ő is a gyilkos.
Mindent egybevetve én sem tudom, hogy hányadán is állok magammal és a világgal. Nem igazán érthető, hogy miről is beszélek, igaz?
A helyzet az, hogy túlságosan védtelennek érzem magam. Amikor meglátom őt... igen, akkor ez csak fokozódik. Nem tudok felnézni, csak lehajtott fejjel sétálok el mellette, vagyis nem is sétálok, inkább csak elsiklok mellette, azzal a tudattal, hogy hátha nem vett észre. Pedig pontosan azt szeretném mélyen, legbelül, hogy észrevegyen.
Néha elkapom a pillantását. Vagyis inkább ő az enyémet. De gyorsan le is sütöm a szemem. Mitől van ez? Rá akarok nézni, látni akarom őt, de mégsem merem. Valami visszahúz. Talán az, hogy nem illünk össze? Pedig én nem ezt érzem, csak mások gondolják ezt. Vagyis inkább ezt gondolNÁK. Senki nem tud róla. Még magam előtt is titkolom. De meddig még? Meddig bújkáljak? Talán egyszer csak azt fogom észrevenni, hogy már nincs ki elől bújkálnom, mert egyszer csak eltűnik... Vajon azt észre fogom venni? Vagy ahhoz is túl gyáva leszek?

 (Ezt a zenét pedig azoknak ajánlom, akik kicsit azonosulni szeretnének a lelki világommal, vagy egyszerűen csak hasonló cipőben járnak mint én. Nme depressziós zene, hanem egy lassú, megnyugtató dallam. )

 


 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dearangel.blog.hu/api/trackback/id/tr942442268

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petrik Iván – TEHÁT ELFOGYOTT 2010.11.12. 08:44:40

HÉTKÖZNAPI RÉMREGÉNY 3. RÉSZ Tindal fáradtnak érezte magát, pedig egész nap nem csinált semmit. Talán beteg leszek. Talán már az is vagyok. Az a tegnapi orrvérzés. És nem ismertem meg a múltkor Bolingbroke-ot. A fiam lehetne. Ezen még sopánkodott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hinata 2010.11.12. 20:01:33

sóhaj... értelek, teljesen látom és érzem mire gondolsz! kicsit azt kívánom, bár ne érteném ^^ de ezen nem lehet változtatni... nehéz úgy élni hogy a mások gondolatait akarod figyelembe venni, én nem ajánlom, pláne ilyen esetben. sokkal jobb, ha a barátaidra hallgatsz ilyen esetben, illetve ne is többre, 1 akiben bízol, és a legközelebb van hozzád :)
süti beállítások módosítása