HTML

Fantázia cseppek

Ez a blog egy hirtelen ötletből született meg, csak olyasmi van ide leírva, ami valóban lényeges, és amit talán soha nem is hittél volna...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Időzavar?

2010.11.16. 17:20 :: DearAngel!

Ez már idegesítő... Vagy csak a számomra? Hogy értsétek miről is beszélek...
Minden boltban (tisztelet a kivételnek) fel van állítva egy műfenyő teljes karácsonyi pompában, mindenhol égősorok, kis karácsonyi díszecskék, műmikulások, és ez még mind-mind csak a dekoráció!
November közepefelé!!
Legközelebb már júniusban kezdődik a karácsonyi láz...
Elhiszem, hogy ilyenkor már gondolkozni kell azon, hogy hogyan is fogjuk tölteni a karácsonyt, vagy hogy miket ajándékozunk a szeretteinknek, de ez azért mégis csak túlzás, nem? Mire valóban a karácsonyhoz érünk, már nem is lesz varázsa az egésznek...
Nem is tudom, hogy várom-e a karácsonyt, mármint már rég kinőttem abból, hogy lázasan várjam az ajándékokat... Nem is kértem semmit, mindenem megvan.
Na tessék, már én is ezzel foglalkozok... Úgy tűnik a mai világban már minden "ferőző". :D
Tulajdonképpen ma sem történt semmi érdekes, nagyon jó volt a hangulatom, szóval nincs okom panaszra. Az iskolát még mindig nem szeretem, de túlélhető.
Holnap egyébként amatőr bandák koncertje és tehetségkutató lesz a sulinkban. Még nem tudom, hogy 5 vagy 6 órakor kezdődik, de mindenképp ott leszek. Hogy is hagyhatnám ki? Ugyanis az előzenekar énekese pont Ő... Lehet otthon kéne maradnom, de képtelen vagyok rá! Ott kell lennem, nincs mese. :)


 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dearangel.blog.hu/api/trackback/id/tr152452915

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handi Péter - EGY MÁSIK ÉJSZAKA 2010.11.18. 13:14:43

„Harminchárom éves vagyok!...” – ordítja egy férfihang az utcán. Erre ébredek. Felülök az ágyban. A digitális óra számlapja 2.45-öt mutat. Az utcáról behallatszó ordítás többször ismétlődik, egyre távolabbról. Nem mondhatom, hogy össz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása